Anne Sivonen

Olen tehnyt töitä yli 30 vuotta suoramyynti ja verkostomarkkinointi alalla kosmetiikan parissa.

Haaveilin nuorempana värikonsulttikoutuksesta ja nyt se on toteutunut. Toimin värikonsulttina. Löysin itse omat värini ja haluan auttaa muita myös löytämään värit, joissa he ovat parhaimmillaan.

Olen käynyt myös tyylikonsultti- koulutuksen. Näin pääsen auttamaan ihmisiä myös pukeutumiskysymyksissä ja vaatekaapin koordinoinnissa.

Haluan auttaa myös muita löyttämään omalle iholle sopivat tuotteet ja pidän tuote-esittelyjä sekä emäntien luona että Tervakoskella työhuoneellani.

Olen aina halunnut kehittää itseäni ja johtaa itseäni. Olen käynyt paljon erilaisia kursseja ja seminaareja näistä aiheista. Verkostossa voin omalle tiimilleni jakaa myös tätä tietoa ja olla kannustamassa heitä saavuttamaan haluamansa ja elämään oman näköistä elämäänsä.

Tiimissäni on aina tilaa positiivisille ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään, käyttää laadukkaita tuotteita ja saavuttaa omat tavoitteensa.

Haluan kehittää itseäni ja nyt olen myös kouluttautunut Mallilook- kouluttajaksi, Mallitoimisto Matinen kurssilla.

Missioni on, että ihmiset huolehtivat itsestään sisäisesti ja ulkoisesti. Sisäinen kauneus ja huoliteltu ulkonäkö saavat meidät säteilemään ympäristöömme.

Visioni on, että ihmiset huolehtivat itsestään ja suomalaisessa katukuvassa on itseensä tyytyväisiä, onnellisia ja tyylikkäitä ihmisiä.

Yritykseni arvoja ovat asiakaslähtöisyys (ihminen ihmisille), verkostoituminen, rehellisyys ja avoimuus.

Tuen ekologisuutta, käytän kierrätysmateriaalia esim. tuotteiden pakkaamiseen, kuitit tulee sähköisesti, käytän ja myyn kosmetiikka vihreällä vireellä, kauttani saa enenevissä määrin myös suomalaisten toimittajien tuotteita.

Jaa tämä sivu