11. huhti, 2020

Teksti

Hei,

Tervetuloa huhtikuu.

Elämme todella poikkauksellista aikaa. Ihmiset ovat hämmenyksissän tilanteesta. Tällaista ei osattu odottaa eikä varautua. Vanha sanonta sanoo, että aina on jotain hyvää huonossakin. Uskotaan siihen, että myös tämä kääntyy hyväksi.

Kuka on nyt tärkein, se olet SINÄ, juuri niin, sinä. Meillä on monenlaista stressiä tässä ajassa, toisilla lapset ovat siirtyneet kotiopetukseen, toisilla on lomautusuhka, toiset ovat yli työllisettyjä, joku huolehtii vanhemmistaan..jne. Tämän kaiken keskellä on syytä huolehtia myös itsestään. Ottaa hetki omaa aikaa. On se hetki itselle sitten ulkoilua, käsitöiden tekemistä, jumppaamista, kasvojenhoitoa, lukemista tai olemista itsekseen. Olet ansainnut sen. Jos sinä uuvut, et jaksa tehdä asioita, saatika hoitaa ja olla avuksi muille. 

Olen usein naisten kuullut sanovan, että heillä on huono-omatunto, jos he ottavat omaa aikaa. Miksi? Siksi, että meillä on omassa mielesämme pelko, että meitä voidaan arvostella, jos otamme itsellemme aikaa.

Nyt on äärimmäisen tärkeää huolehtia itsestään. Silloin olet jaksat paremmin itsesi ja muiden kanssa. Olet parempi kumppani, äiti, ystävä, työntekijä..jne.

Itsestään huolehtimen ei ole itsekkyyttä.

Ota kahvikuppi eteesi ja pyydä kaverit saman pöydän ääreen skypettelemään hetkeksi. Voi kuinka se rentouttaakaan, oletko kokeillut. :)

Minulla on kasvojenhoitohetki onlinessa perjantaina klo 19.30, jokainen hoitaa kasvonsa omassa kotonaan. Laskeudutaan rauhallisesti naisten kesken viikonloppuun.  Jännää tämä toteutetaan ensimmäistä kertaa näin.

Anne

Jaa tämä sivu