12. huhti, 2020

Kauneutta ja mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kokoisille.

Verkostomarkkinointi tuo paljon tunteita herättävä aihe.  Ala on samanlainen kuin mikä tahansa ala, sitä ollaan puolesta ja vastaan.

Verkostomarkkinointia tekee ihmiset ja meitä on monenlaisia tekijöitä. Sanotaan, että tässä on parasta se, että kukaan vaan voi aloittaa ja tässä on pahinta se, että kukaan vaan voi aloittaa.

Itse olen ollut verkostomarkkinoinnissa n. 30 vuotta mukana. Olen saanut tavata paljon ihmisiä, joita en olisi muuten tavannut, olen kehittynyt ihmisenä, kouluttajana, tuotetietoudessa, olen saanut olla innostamassa ja olen saanut innostua. Olen tavannut tekemisen energiaa ja saanut verkostoitua upeiden ihmisten kanssa, vähättelemättä myös taloudellista etua.

Itse haluan olla mukana opettamassa ja puhumassa sen puolesta, että verkostomarkkinointia voi tehdä monella eritavalla, uudella tavalla.

Tule kuulemaan lisää ilmaiseen onlineen tiistaina 14.4.2020 klo 19. Esittelen onlinessa tuotteita ja mitä tarjoan tiimiläisilleni. Tapahtumaan voit ilmottautua tästä linkistä; https://www.facebook.com/events/222924179021974/

Kauneutta ja mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kokoisille.

Anne

Jaa tämä sivu