10. touko, 2020

Autan sinua saamaan hehkuvan ihon

Suurin osa ihmisistä kertoo, että heillä on paljon ihonhoitotuotteita, jotka ovat jääneet kaappiin, koska niitä on niin monta, eikä jaksa miettiä, mitä milloinkin käytetään.

Ymmärrän todella hyvin, koska itsekin haluan, että tuotteet ovat täsmä tuotteita ja juuri ne, mitä minun ihoni tarvitsee hehkuakseen.

Aikuisena naisena olen valinnut itselleni Cosmopharman sarjasta x3 tuotteet. Sarjassa on tuotteet, joilla voidaan tehdä perusihonhoito tehokkaasti, hellästi, eikä välttämättä tarvitse monia tuotteita.

Tehokas Micellar-puhdistusvesi sopii sekä silmämeikin puhdistukseen että kasvojen puhdistukseen. Tuote on kuin magneetti, joka vetää puoleensa likaa, epäpuhtauksia ja meikin.  Päivittäiseen ihon hoitoon tarvitset puhdistustuotteen lisäksi myös voiteen aamun ja iltaan. Halutessasi vain yhden tuotteen suosittelen sinulle x3 seerumia, jota voit käyttää koko kasvoilla ja silmänympärysiholla myös.

Sarjaan kuuluu myös päivävoide, jota itse käytän, koska minulla on ongelmana päätetyöskentelyssä ns. sininen valo. Ihoni on herkkä ja pienikin aika päätteellä työskentelyä tekee kasvoni kuumottaviksi, punaisiksi ja iho kirvelee.  X3 päivävoiteessa on aurinko- ja sinisenvalonsuoja. Löysin tästä ratkaisun ihoni ongelmaan.

Kerran viikossa kuorin kasvoni ja silloin herkkä, couperoottinen ihoni tarvitsee hellän kuorinnan. Valintani on x3 sarjan rakeeton kuorinta, joka irroittaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon.  Kuorinnan jälkeen kerran viikossa haluan extra hemmotella ihoani x3 kultanaamiolla, joka vaikuttaa neste- ja pintaverenkiertoon. Naamio tekee ihostani pehmeän ja siloittaa juonteitani.

Yöksi levitän joko sarjan seerumin tai yövoiteen.  Sarjassa on myös loistava silmänympärysseerumi, joka tasoittaa tummia silmänaluksia.

Sarja on todella löytö herkkäihoiselle aikuiselle naiselle. Tuotteet ovat saaneet ihoni hehkumaan.

Pääset lukemaan lisätietoja TÄÄLTÄ .
Tilauksen voit jättää verkkokauppaani tai laittaa viestinä minulle. Jos tuote ei ole ajankohtainen nyt, niin tilaa uutiskirjeeni, jossa kerron kauneuteen liittyvistä asioista, silloin saat kuulla ensimmäisten joukossa tapahtumista, tuotteista, tarjouksista..

Uutiskirjeeni voit tilata TÄSTÄ

terveisin Anne

Jaa tämä sivu