Värikonsultiikoulutus

KIINNOSTAVATKO VÄRIT?

Omaksi iloksi, työn tueksi tai uudelle uralle VÄRIKONSULTTIKOULUTUS

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut väreistä. Perusvärioppiin ja värivuodenaikoihin perustuva logiikka sopii työkaluksi kauneudenhoito-, hyvinvointi-, vaatetus-, sisustusalalla työskenteleville tai alaa opiskeleville.

Värikonsulttikoulutus sisältää teoriaa, käytännön harjoittelua ja mentorointipalvelun sertifikaatia suorittaville. Lähipäivässä teemme analyysin asiakkaille.

Koulutuspaketin hinta: 689 € (sis. alv)
Hintaan sisältyy värianalyysi –työvälineet, 4 väripalettia ja meikkipohja.
Koulutus on suomeksi.

Lisätiedot ja ilmottautumiset sähköpostilla anne@annesivonen.fi tai 040 579 9653/ Kouluttaja Anne Sivonen, lisensoitu väri- ja tyylikonsulttikouluttaja
Koulutuspaikka Tervakoski; tarkan osoitteen saat ilmoittautuessa

Koulutuspäivä

LA 24.9.2022 klo 10

Mallikurssit 2022

Mallilook-kurssit Tervakoskella ja etäyhteydellä.
Ilmoittaudu tilaamalla haluamasi Mallilook 1 tai Mallilook 2 - kurssiosio verkkokaupasta
matinestore.fi/?jamy=annesivonen
Otan sinuun yhteyttä. Osallistua voi paikan päällä Tervakoskella työhuoneellani tai etäyhteydellä, joka sopii sinulle.
Info: 040 579 9653/kouluttaja Anne Sivonen


KURSSIPÄIVIÄ

Mallilook 1; 23.8. klo 18 , 18.10. klo 18 ja 13.12. klo 18

Mallilook 2; 20.9. klo 18, 15.11. klo 18

Mallikursseilla saat valmiuksia esillä olemiseen, meikkiin, väreihin, tyyliin.. ja moneen muuhun asiaan, jotka ovat tärkeitä paljon esillä oleville henkilöille. Kurssien hinnat alkaen 69,90 €.
Kurssit sisältävät tuotelahjan.

Kysy lisää kursseista sähköpostilla anne@annesivonen.fi tai puhelimitse 040 579 9653. Jos en pääse heti vastaamaan, niin jätäthän viestin, soitan sinulle.

ONLINESSA

Tarjoan erilaisia tapahtumia onlinessa. Kurssit toteutetaan ZOOMissa. Saat kursseille linkin, josta pääset kirjautumaan mukaan.

TUOTE-ESITTELY

Kerää ystävät virtuaalikutsuille, sinä emäntänä saat lahjan. Virtuaalikutsut voidaan toteuttaa, whatsappissa, Zoomissa, facebookryhmässä..mikä Sinulle parhaiten sopii.

MALLIKURSSIT

Mallikursseilla saat valmiuksia esillä olemiseen, meikkiin, väreihin, tyyliin.. ja moneen muuhun asiaan, jotka ovat tärkeitä paljon esillä oleville henkilöille. Kurssien hinnat alkaen 69,90 €.
Kurssit sisältävät tuotelahjan.

Kysy lisää kursseista sähköpostilla anne@annesivonen.fi tai puhelimitse 040 579 9653. Jos en pääse heti vastaamaan, niin jätäthän viestin, soitan sinulle.

Kurssien ajankohdat päivitetään facebook sivulle @matinekalenteri. Näet myös järjestämiäni kursseja facebook sivulta @beautyannesivonen.

Voit varata ajan myös osoitteesta vello.fi/matinekalenteri 

Jaa tämä sivu